Terme Topolščica za družine in tudi za pare brez otrok
| Članek je bil prebran 5,302 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Terme Topolščica spadajo med tiste turistične točke v Sloveniji, kjer se zabava združi z oddihom. Terme so že od antičnih časov veljale za kraj, kamor se gredo ljudje sprostiti. Sproščanje pa je bilo vedno povezano z nabiranjem izgubljenih moči, ki jih je človek izgubil zaradi trdega dela in življenjskih skrbi. Terme Topolščica sledijo temu namenu, zaradi katerega so prve terme sploh bile narejene. V svoji ponudbi združujejo številne turistične storitve, ki bodo zadovoljile različne potrebe različnih posameznikov. Terme Topolščica imajo tako paketne ponudbe za družine in za pare brez otrok.

Prvi se bodo zabavali z neomejeno rabo notranjih in zunanjih bazenov ter z izjemno bogatim animacijskim programom. Zlasti animacija je tisti del ponudbe, ki najbolj razveseljuje otroke in jih vključuje v aktivno preživljanje počitnic. Starši pa lahko izkoristijo vse razvade, ki jih ponujajo Terme Topolščica. Kot so recimo savne in razne wellness storitve. Terme Topolščica imajo pripravljen tudi paket za pare brez otrok, ki bi si radi privoščili intimen oddih v čarobni atmosferi. Postrežba v sobi s šampanjcem in sadjem ter uporaba jacuzzija sta le ena izmed točk tega paketa. Terme Topolščica poskrbijo za pare tudi z večerjo ob sveči, večernim kopanjem ter skupnimi masažami telesa in stopal. Vse to je ob izjemni kulinarični ponudbi le delni razlog, zakaj se splača obiskati Terme Topolščica.

Na razpolajo imamo še številne druge storitve od plavalnih tečajev do bioterapije, ki nam bo pomagala, da telo in duha pripravimo na izzive, ki nas čakajo, ko se bomo po nepozabnem dopustu vrnili domov.

© 18. 07. 2018 - Kompas-Holy.si. Oglaševanje.