Naj terme v Sloveniji
| Članek je bil prebran 1,703 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Naravna zdravilišča oziroma terme predstavljajo pomemben deleže turistične dejavnosti v Sloveniji. V terme se na oddih radi odpravimo tako domači kakor tudi mnogi tuji gostje. Pri nas je 15 potrjenih in verificiranih naravnih zdravilišč, kjer je na prvem mesti človekovo dobro počutje in zdravje. Terme ponujajo vrhunske medicinske storitve, inovativne alternativne in preventivne zdravstvene programe, programe za lepoto, sproščanje, samozavest in pestro ponudbo raznovrstnih športnih doživetij. Slovenska zdravilišča se združujejo v skupnost slovenskih naravnih zdravilišč.

Termalni turizem predstavlja pomemben delež turizma pri nas nasploh. Prednost tovrstnega turizma je gotovo to, da ta dejavnost ni omejena na posamezen letni čas, ampak so terme dobro obiskane skozi celo leto, še posebej pa v času počitnic, v obdobju novega leta, na praznik zaljubljenih in na druge dela proste dni. K nam radi hodijo tudi tuji gostje, na primer Angleži, nemški in avstrijski turisti, Nizozemci, Hrvatje, Italijani in drugi.

zdraviliščaPredstavljamo vam nabor 15 slovenskih zdravilišč, ki se lahko pohvalijo tudi s pestro ponudbo ostalih dejavnosti.

Ker je izbira termalnih zdravilišč zares pestra in velika, se ni za bati, da vsakdo ne bi našel term po svojem okusu.

© 18. 07. 2018 - Kompas-Holy.si. Oglaševanje.